درس و بحث ۱۶۶ | شناساگرها

شناساگرها

برای  تشخیص قند در مواد غذایی کافی است کمی فهلینگ بر روی آن ماده بریزید. اگر به رنگ قرمز درآمد، بدانید آن ماده دارای قند است.

برای تشخیص پروتئین کافی است کمی اسید نیتریک روی آن ماده بریزید. اگر به رنگ زرد درآمد، بدانید آن ماده دارای پروتئین است.

برای تشخیص نشاسته کافی است کمی لوگل روی ماده مورد نظر بریزید. اگر به رنگ سیاه درآمد، معلوم می‌شود آن ماده دارای نشاسته است.

اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران اشتراک گذاری در پلاس
  • ۹۷/۱۱/۰۶

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی