دانستنی‌ها ۱۷۰ | تخمه‌ای که ژاپنی نیست..

تخمه‌ای که ژاپنی نیست..

این تخمه به هیچ وجه خارجی نیست و اتفاقاً همان تخمه هندوانه‌ای است که خیلی‌ها در خانه‌ها تهیه می‌کنند. فقط طرز تهیه متفاوت آن و محل عمل‌آوری این تخمه باعث شده تا این حد متفاوت باشد. برای تهیه تخمه ژاپنی، هندوانه‌ها را زیر آفتاب خشک می‌کنند، بعد هندوانه خشکیده را چوب می‌زنند تا تخمه‌های آن جدا شود. این تخمه ها را بو داده و در آجیل می‌ریزند.

اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران اشتراک گذاری در پلاس

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی