اثر ناخالصی روی نقطه ذوب: اگر دو قطعه یخ یکسان انتخاب کرده و روی یکی از آنها نمک بریزید، قطعه یخی که نمک دارد زودتر ذوب میشود.
اثر ناخالصی بر نقطه انجماد: یک بشقاب پر از یخ بردارید. یک قاشق غذا خوری نمک به آن بیفزایید. دو عدد شیشه ساعتی هم اندازه انتخاب کرده روی یخها قرار دهید. درون یکی از آنها پنج قطره آب نمک غلیظ و در دیگری پنج قطره آب معمولی بریزید. ده الی پانزده دقیقه صبر کنید. آب نمک یخ نمیزند، اما آب معمولی منجمد میشود.
نظرات (۰)