درس و بحث ۱۸۱ | لوله تخم مرغی

 

لوله تخم مرغی

 

1- سفیده یک تخم مرغ پخته را خرد کنید و قطعات آن را در چهار لوله آزمایش 1،2،3،4 بریزید.
- به لوله شماره 1، ده میلی لیتر آب اضافه کنید.
- به لوله شماره 2، ده میلی لیتر محلول پپسین (به صورت قرص در داروخانه فروخته می‌شود) اضافه کنید.
- به لوله شماره 3، ده میلی لیتر محلول هیدروکلرید اسید رقیق(جوهر نمک) اضافه کنید.
- به لوله شماره ۴،‌ ده میلی لیتر محلول پپسین و دو قطره محلول اسید اضافه کنید.

2 – چهار لوله را برای چند ساعت یا به مدت یک شب در جای نسبتاً گرمی (در حدود دمای بدن) بگذارید.
3 – مایع درون لوله‌ها را مقایسه کنید. چه تفاوتی در آن‌ها ایجاد شده است؟ چرا؟

 سفیده تخم مرغ در سه لوله اول چندان تغییری نمی‌کند اما در لوله شماره 4 سفیده تخم مرغ حل شده است. زیرا پپسین معده در مجاورت اسید موجب هضم پروتئین‌ها می‌شود. سفیده تخم مرغ چون نوعی پروتئین است، پس هضم شده است.

اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران اشتراک گذاری در پلاس
  • ۹۸/۰۳/۱۸

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی