درس و بحث ۱۹۸ | یخ رو یخ

 

 

یخ رو یخ

برای اینکه آب به یخ تبدیل شود، نیازمند یک هسته جهت شکل دادن بلورهای جامد است. معمولاً آب با ذرات و ناخالصی‌هایی تشکیل می‌شود که یخ را می‌سازند. اما آب تصفیه شده اینگونه نیست، زیرا آب تصفیه شده می‌تواند قبل از تبدیل به جامد، به دمای سردتر برسد.

اگر یک بطری باز نشده از آب تصفیه شده را به مدت 3 ساعت در یک فریزر بگذارید، بطری به طور کامل تحت تأثیر دمای یخچال قرار خواهد گرفت. حال زمانی که این آب فوق خنک را به روی تکه‌ای از یخ بریزید، فوراً در هوا یخ خواهد زد.

اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران اشتراک گذاری در پلاس

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی